top of page
55536561_538541876670476_8377512845343981568_n.jpg

Vervoer

Het adres van T.S.R. Vidar is Beekse Bergen 5. Hieronder staat beschreven hoe je met

eigen vervoer, openbaar vervoer en fiets hier kunt komen.

Eigen vervoer

Rijd naar Speelland Beekse Bergen. Voordat je de ingang van het park nadert zie je een bord staan met de tekst ‘Parkeren Vidar’. Hier ga je rechtsaf de parkeerplaats (Parkeerplaats Speelland de Beekse Bergen) op. Je volgt dan de bewegwijzering naar het bovenstaande adres.

Kom je met jouw hele vereniging naar de wedstrijd of het feest door middel van eigen bussen? Ook dan kun je de hierboven genoemde routebeschrijving volgen.

Om uit te rijden van het parkeerterrein bij de Beekse Bergen is een ticket noodzakelijk, zowel voor auto's als voor bussen. Tickets zijn op zaterdag en zondag te verkrijgen bij het secretariaat (in de finishtoren). Een parkeerticket kost 5 euro. 

routebeschrijving nieuwe versie.png

T.S.R. Vidar T.S.R. Vidar T.S.R. Vidar T.S.R. Vidar T.S.R. Vidar T.S.R. Vidar T.S.R. Vidar T.S.R. Vidar T.S.R. Vidar T.S.R. Vidar T.S.R. Vidar T.S.R. Vidar T.S.R. Vidar T.S.R. Vidar T.S.R. Vidar T.S.R. Vidar T.S.R. Vidar T.S.R. Vidar T.S.R. Vidar T.S.R. Vidar T.S.R. Vidar T.S.R. Vidar T.S.R. Vidar T.S.R. Vidar T.S.R. Vidar T.S.R. Vidar T.S.R. Vidar

Stadsbussen

T.S.R. Vidar is met het openbaar vervoer lastig te bereiken. Wij raden je aan om met eigen vervoer naar de wedstrijd en / of het feest te komen.

Het botenhuis van T.S.R. Vidar is te bereiken door vanaf Treinstation Tilburg bus 143 te nemen, richting Reusel via Hilvarenbeek. Stap uit bij de halte Safaripark.

Loop nu richting het viaduct, neem de trap naar boven en loop over het viaduct. Blijf rechtdoor lopen totdat je aan jouw rechterhand Speelland ziet. Steek nu links schuin over, het pad in. Het eerste pand aan jouw rechterhand is dat van T.S.R. Vidar.

Op zaterdag vertrekt de eerste stadsbus naar T.S.R. Vidar om 7:10. Op zondag rijdt om 9:09 pas de eerste bus richting T.S.R. Vidar.

 

Fiets

Vanaf Treinstation Tilburg is T.S.R. Vidar ook te bereiken met de fiets. Let op! Er zijn echter maar een beperkt aantal OV-fietsen te huur op Treinstation Tilburg.

bottom of page